Drewniana pałeczka ułatwia nabieranie miodu niezależnie od jego konsystencji.
Miód lipowy przez wielu uważany jest za najzdrowszy i najsmaczniejszy. Posiada delikatnie ostry smak i kwiecisty zapach. Wzmacnia odporność, działa dobrze na układ pokarmowy i nerwowy. Miód od Kulmy nie jest poddawany żadnej obróbce termicznej – nie jest pasteryzowany czy podgrzewany. Dzięki temu zachowuje pełnię swoich walorów smakowych i zdrowotnych....
Miód lipowy przez wielu uważany jest za najzdrowszy i najsmaczniejszy. Posiada delikatnie ostry smak i kwiecisty zapach. Wzmacnia odporność, działa dobrze na układ pokarmowy i nerwowy. Miód od Kulmy nie jest poddawany żadnej obróbce termicznej – nie jest pasteryzowany czy podgrzewany. Dzięki temu zachowuje pełnię swoich walorów smakowych i zdrowotnych....
Bardzo akacjowy i aromatyczny, delikatny w smaku. Miód ten odznacza się zawartością szybko przyswajalnych węglowodanów, dzięki czemu może być pomocny w stanach wyczerpania oraz przewlekłego zmęczenia. Miód od Kulmy nie jest poddawany żadnej obróbce termicznej – nie jest pasteryzowany czy podgrzewany. Dzięki temu zachowuje pełnię swoich walorów smakowych i...
Bardzo akacjowy i aromatyczny, delikatny w smaku. Miód ten odznacza się zawartością szybko przyswajalnych węglowodanów, dzięki czemu może być pomocny w stanach wyczerpania oraz przewlekłego zmęczenia. Miód od Kulmy nie jest poddawany żadnej obróbce termicznej – nie jest pasteryzowany czy podgrzewany. Dzięki temu zachowuje pełnię swoich walorów smakowych i...
Miód wiosenny jest miodem wielokwiatowym. Jest już skrystalizowany; ma jasną, słomkową barwę. Ze względu na konsystencję i łagodny smak jest bardzo dobry do słodzenia na przykład herbaty. Miód od Kulmy nie jest poddawany żadnej obróbce termicznej – nie jest pasteryzowany czy podgrzewany. Dzięki temu zachowuje pełnię swoich walorów smakowych i...
Miód wiosenny jest miodem wielokwiatowym. Jest już skrystalizowany; ma jasną, słomkową barwę. Ze względu na konsystencję i łagodny smak jest bardzo dobry do słodzenia na przykład herbaty. Miód od Kulmy nie jest poddawany żadnej obróbce termicznej – nie jest pasteryzowany czy podgrzewany. Dzięki temu zachowuje pełnię swoich walorów smakowych i...