Syrop z czarnego bzu jest mocno aromatyczną kompozycją, która dodana do herbaty zmienia ją w pyszny, perfumowany, słodki napój. Syrop może również służyć do przygotowania sosów do sałatek, lemoniad i deserów.
Syrop malina z imbirem stanowi bogactwo witamin, aromatów i ciekawych smaków. Zimą rozgrzewa i wzmacnia odporność. Świetnie smakuje z lodami, naleśnikami i goframi, ale także w wersji wytrawnej z lekkimi sałatami.
Syrop cynamonowo - karmelowy tradycyjnie polecamy do kawy. Latem jest wyśmienity jako dodatek do wody, kompotów i oczywiście do lodów. Przez cały rok do przygotowania deserów, jako polewa do kremów, galaretki i budyniu oraz jako dodatek do dressingów do sałatek.
Syrop o smaku migdałowo- czekoladowym wytwarzany jest ręcznie według własnych, tradycyjnych receptur, które od lat służyły naszej rodzinie. Powstał w wyniku poszukiwania idealnego dodatku do kawy i deserów. Charakteryzuje sie niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Syrop piernikowy polecamy przede wszystkim do sporządzania świątecznej, aromatycznej kawy. Możesz dodać bezpośrednio do kawy, albo podać kawę z bitą śmietaną i polanym syropem piernikowym. Polecamy jako aromatyczny dodatek do wszystkich świątecznych deserów, kompotu z suszu czy kutii. Latem wykorzystasz jako wyśmienity dodatek do lodów i innych deserów,...
Połączenie 3 syropów, do których wyciągi były przygotowywane w kolejności dojrzewania i zbiorów. Odpowiednio przypilnowane terminy zbiorów gwarantują niepowtarzalny aromat. Syrop przyrządzamy domowym sposobem, tak jak robiła to nasza babcia. Prosty skład gwarantuje odwzorowanie starych, sprawdzonych receptur.