Syrop cynamonowo - karmelowy tradycyjnie polecamy do kawy. Latem jest wyśmienity jako dodatek do wody, kompotów i oczywiście do lodów. Przez cały rok do przygotowania deserów, jako polewa do kremów, galaretki i budyniu oraz jako dodatek do dressingów do sałatek.
Syrop o smaku migdałowo- czekoladowym wytwarzany jest ręcznie według własnych, tradycyjnych receptur, które od lat służyły naszej rodzinie. Powstał w wyniku poszukiwania idealnego dodatku do kawy i deserów. Charakteryzuje sie niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Syrop piernikowy polecamy przede wszystkim do sporządzania świątecznej, aromatycznej kawy. Możesz dodać bezpośrednio do kawy, albo podać kawę z bitą śmietaną i polanym syropem piernikowym. Polecamy jako aromatyczny dodatek do wszystkich świątecznych deserów, kompotu z suszu czy kutii. Latem wykorzystasz jako wyśmienity dodatek do lodów i innych deserów,...
Syrop korzenny tworzony był przede wszystkim z myślą o magicznym okresie Bożego Narodzenia. Do jego przygotowania wykorzystywany jest cukier trzcinowy i sok z cytryn i pomarańczy. Oprócz wyrazistej nuty cynamonu dodaliśmy do niego ostre przyprawy korzenne i imbir. Osad na dnie jest zjawiskiem naturalnym. Wytrąca się z wykorzystanych do produkcji owoców.
Syrop o wyrazistym waniliowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów.
Syrop o wyrazistym rumowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów. Połączenie słodkiego syropu i aromatu irlandzkiego rumu.
Syrop o wyrazistym orzechowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów.