Plastry kwaśnej cytryny zanurzone w słodkim, intensywnym i aromatycznym syropie imbirowym. Doskonałe jako dodatek do rozgrzewającej herbaty, grzanego piwa i lemoniady, a także do wytrawnych dań, np. na bazie pieczonego drobiu.
Słodkie, cudowne maliny zatopione w słodkim syropie z dodatkiem soku cytrynowego mogą stanowić dodatek lub podstawę niemal każdego deseru. Naleśniki, gofry czy lody podane w towarzystwie malin zasmakują małym i dużym smakoszom. Maliny mogą urozmaicić smak letniej sałatki lub nadać charakteru sosowi do mięsa.
Herbata owocowa, skład: Ceylon OP, rodzynki, skórka pomarańczy, liść lipy, goździk, pomarańcza kandyz, imbir,różą, jabłko, aromat (kompozycja owoców 72%) Idealna na mroźne zimowe wieczory, z dodatkiem miodu lub soku malinowego świetnie rozgrzewa.
Skład: hibiskus, rodzynki, skórka róży, pomarańcza kandyz, anyż, cynamon, goździk, aromat.Kraj pochodzenia: Sri Lanka
Maliny liofilizowane zatopione w akacjowym miodzie. Niezwykle smaczne i zdrowe połączenie. Doskonały dodatek do herbaty, lemoniady, drinków, owsianki, pieczywa, deserów a nawet piwa.
Liofilizowane maliny z dodatkiem pomarańczy i cytryny zatopione w akacjowym miodzie. Niezwykle smaczne i zdrowe połączenie. Doskonały dodatek do herbaty, lemoniady, drinków, owsianki, pieczywa, deserów.
Liofilizowane maliny z dodatkiem cytryny i imbiru zatopione w akacjowym miodzie. Niezwykle smaczne i zdrowe połączenie. Doskonały dodatek do herbaty, lemoniady, drinków, owsianki, pieczywa, deserów.
Cappuccino w chrupiącej cukrowej skorupce. Kawowa wariacja na temat Króla Trufli.
Prażony migdał okraszony solą i zanurzony w kremowej czekoladzie z domieszką karmelu. Holistyczna mieszanka.