12,50 zł
Powidła śliwkowe bez dodatku cukru to produkt, który powstał według unikalnej staropolskiej receptury, towarzyszącej naszej rodzinie od pokoleń. Naszym celem jest produkcja wysokiej jakości przetworów owocowych, które oprócz wyśmienitego smaku są zdrowe. Wszystkie przetwory są naturalne a do produkcji wybieramy owoce najlepszej jakości.
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki: śliwki węgierki. Sporządzono z 216g owoców (śliwek) na 100g produktu. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 220g
Zastosowanie: do deserów (gofrów, naleśników, placków), pieczywa (zwłaszcza chałki i tostów) i słodkich przekąsek
Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna: 372kJ/ 89kcal, tłuszcz: 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g, węglowodany: 23g, w tym cukry: 20g, białko: 1.2g, sól: 0g.
Certyfikat: Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
PRODUKT POLSKI
Właściwości produktu: naturalnie bezglutenowy, odpowiedni dla wegan, bez dodatku cukru
Polecamy do ciast, deserów, naleśników, pieczywa. Na śniadanie do świeżej bagietki lub maślanych rogalików. Doskonała do naleśników i kruchych ciasteczek.