40 sztuk filtrów Hario, przeznaczonych dla stożkowatych dripperów do kawy.
Syrop pigwowy jest szczególnie popularny podczas chłodniejszych pór roku. To zasługa owocu pigwy, która w tym okresie jest niezastąpiona,. Nieco mniejszy i kwaśniejszy pigwowiec zawiera takie samo bogactwo witamin i minerałów, co znacznie większe owoce pigwy.
Syrop cynamonowo - karmelowy tradycyjnie polecamy do kawy. Latem jest wyśmienity jako dodatek do wody, kompotów i oczywiście do lodów. Przez cały rok do przygotowania deserów, jako polewa do kremów, galaretki i budyniu oraz jako dodatek do dressingów do sałatek.
Syrop o smaku migdałowo- czekoladowym wytwarzany jest ręcznie według własnych, tradycyjnych receptur, które od lat służyły naszej rodzinie. Powstał w wyniku poszukiwania idealnego dodatku do kawy i deserów. Charakteryzuje sie niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Syrop piernikowy polecamy przede wszystkim do sporządzania świątecznej, aromatycznej kawy. Możesz dodać bezpośrednio do kawy, albo podać kawę z bitą śmietaną i polanym syropem piernikowym. Polecamy jako aromatyczny dodatek do wszystkich świątecznych deserów, kompotu z suszu czy kutii. Latem wykorzystasz jako wyśmienity dodatek do lodów i innych deserów,...
Ciemno palona mieszanka arabik z Ameryki Południowej i Środkowej – Brazylia, Kolumbia i Kostaryka. Charakteryzuje się niską kwasowością, pełnym body, aromatem czekolady i orzechów. Doskonale sprawdzi się jako espresso, jak również w kawach mlecznych.
Ciemno palona mieszanka do użycia w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Łączy w sobie ziarna arabik z Kolumbii i Indii. Wypalana ciemno, jest w naturalny sposób słodka i gęsta, z czekoladowymi i orzechowymi nutami w smaku.
Syrop o wyrazistym orzechowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów.
Hario V60 Range Server to świetnie zaprojektowany dzbanek do ręcznego parzenia kawy w domach i w kawiarniach. Wykonany w całości z wytrzymałego, japońskiego, odpornego na wysokie temperatury szkła.