40 sztuk filtrów Hario, przeznaczonych dla stożkowatych dripperów do kawy.
40 sztuk filtrów Hario, przeznaczonych dla stożkowatych dripperów do kawy.
Syrop o smaku migdałowo- czekoladowym wytwarzany jest ręcznie według własnych, tradycyjnych receptur, które od lat służyły naszej rodzinie. Powstał w wyniku poszukiwania idealnego dodatku do kawy i deserów. Charakteryzuje sie niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Syrop pasuje do większości dań kojarzonych z Bożym narodzeniem: kutii, kompotu, pierników, ciast, ponczu i grzanego wina. Można go też dodawać do kawy, naleśników, lodów, a nawet sałatek.
Syrop cynamonowo - karmelowy tradycyjnie polecamy do kawy. Latem jest wyśmienity jako dodatek do wody, kompotów i oczywiście do lodów. Przez cały rok do przygotowania deserów, jako polewa do kremów, galaretki i budyniu oraz jako dodatek do dressingów do sałatek.
Syrop szarlotkowy polecamy jako aromatyczny dodatek do wszystkich świątecznych deserów, kompotu z suszu czy kutii. Nie obawiaj się dodawać go do kawy, to właśnie z myślą o zimowych kawach opracowaliśmy taką recepturę. Latem wykorzystasz jako wyśmienity dodatek do lodów i innych deserów, np. gofrów z bitą śmietaną.
Pochodzenie: Indie Skład: 100% Robusta Stopień palenia ziaren: Ciemny Przeznaczenie: Espresso Waga: 250g
Kraj: Brazylia/ Gwatemala/ Indie Skład: 80% Arabika, 20% Robusta Stopień palenia ziaren: Średni Przeznaczenie: Espresso Data palenia: sierpień 2019 Waga: 250g
Pochodzenie: Rwanda, region Kivu Lake Odmiana botaniczna: Bourbon Wysokość upraw: 1600-1900 m n.p.m. Obróbka: myta Skład: 100% Arabika Stopień palenia ziaren: Średni Przeznaczenie: Przelew Waga: 250g