40 sztuk filtrów Hario, przeznaczonych dla stożkowatych dripperów do kawy.
Syrop pigwowy jest szczególnie popularny podczas chłodniejszych pór roku. To zasługa owocu pigwy, która w tym okresie jest niezastąpiona,. Nieco mniejszy i kwaśniejszy pigwowiec zawiera takie samo bogactwo witamin i minerałów, co znacznie większe owoce pigwy.
Syrop o smaku migdałowo- czekoladowym wytwarzany jest ręcznie według własnych, tradycyjnych receptur, które od lat służyły naszej rodzinie. Powstał w wyniku poszukiwania idealnego dodatku do kawy i deserów. Charakteryzuje sie niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Ciemno palona mieszanka arabik z Ameryki Południowej i Środkowej – Brazylia, Kolumbia i Kostaryka. Charakteryzuje się niską kwasowością, pełnym body, aromatem czekolady i orzechów. Doskonale sprawdzi się jako espresso, jak również w kawach mlecznych.
Średnio palona mieszanka do użycia w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Łączy w sobie ziarna arabik z Ameryki Południowej i Środkowej z małą domieszką robusty z Indii. Jasny stopień wypalenia sprawia, że kawa zachowuje bogactwo owocowych smaków ziaren.
Ciemno palona mieszanka do użycia w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Łączy w sobie ziarna arabik z Kolumbii i Indii. Wypalana ciemno, jest w naturalny sposób słodka i gęsta, z czekoladowymi i orzechowymi nutami w smaku.
Syrop o wyrazistym waniliowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów.
Syrop o wyrazistym karmelowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów.
Syrop o wyrazistym rumowym smaku od firmy Nicolas Vahé. Idealny dodatek do kawy, lodów, naleśników, czy shake'ów. Połączenie słodkiego syropu i aromatu irlandzkiego rumu.